Oeufs brouillés Sous vide

Oeufs brouillés Sous vide

3.8 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • 30 g de beurre non salé à température ambiante
  • 30 g de crème à cuisson, 30-40% M.G.
    30 g de lait entier
  • 6 œufs de gros calibre à température ambiante
  • 2 pincées de sel
  • 1845 g d'eau pour immerger complètement le sac (pas plus haut que le niveau de remplissage max.)
  • 2 c. à thé de jus de citron
  • 1 pincée de poivre noir moulu
  • 1 c. à soupe de ciboulette fraîche ciselée, au goût

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 681.4 mg
Białko 22.5 g
Kalorie 1898.5 kJ / 452 kcal
Tłuszcz 40.6 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 20.9 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...