Oeufs brouillés Sous vide

Oeufs brouillés Sous vide

3.8 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • de beurre non salé à température ambiante
    30 g
  • de crème à cuisson, 30-40% M.G.
    30 g
    30 g de lait entier
  • œufs de gros calibre à température ambiante
    6
  • de sel
    2 pincées
  • d'eau pour immerger complètement le sac (pas plus haut que le niveau de remplissage max.)
    1845 g
  • de jus de citron
    2 c. à thé
  • de poivre noir moulu
    1 pincée
  • de ciboulette fraîche ciselée, au goût
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 452 kcal / 1898.5 kJ
Białko 22.5 g
Tłuszcz 40.6 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 20.9 g
Sód 681.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...