Filet de porc avec sauce aux cerises

Filet de porc avec sauce aux cerises

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portion

Składniki

  • gousse d'ail
    1
  • échalote en pièces
    30 g
  • d'eau
    225 g
  • de vinaigre balsamique
    1 c. à thé
  • de beurre non salé
    15 g
  • sel divisé
    ½ c. à thé
  • poivre noir moulu divisé
    ¼ c. à thé
  • de confiture de cerises
    60 g
  • de carottes nouvelles pelées, coupées en deux dans le sens de la longueur
    340 g
  • filet de porc
    450 g
  • farine tout usage
    1 c. à soupe
  • cerise (opcjonalnie) dénoyautées, coupées en deux, pour décorer
  • de persil frais pour garnir

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 284.4 kcal / 1189.9 kJ
Białko 17.9 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 28.3 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...