Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Fettuccine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese rinds cubed3 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
garlic clove1
-
fresh shiitake mushrooms sliced10 oz
-
vegetable stock6 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
water60 oz
-
10 oz dried fettuccine pasta, nestsdried fettuccine pasta10 oz
-
truffle oil white, to taste1 - 2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
988 mg
Białko
20 g
Kalorie
2887 kJ /
690 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta Favorites
23 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Risotto bolognese
45 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Roasted Chicken with Vegetables
Keine Bewertungen
Macarons with Pistachio Ganache
2 Std. 30 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Steak Stir Fry Salad
35 Min
Cevapcici
50 Min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Keine Bewertungen
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 Std.