Urządzenia i Akcesoria
Heidelbeer-Chutney
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 Einmachglas
Składniki
-
Zwiebeln in feinen Streifen250 g
-
Olivenöl1 EL
-
Heidelbeeren tiefgekühlt, aufgetaut100 g
-
Wasser70 g
-
Honig1 EL
-
Apfelessig1 EL
-
Salz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Einmachglas
Sód
1179.7 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
1439.4 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
55.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Blätterteig-Rüebli
1 godz.
Frühstücks-Drink
15 min
Mallorquinischer Mandelkuchen
1 godz.
Erdbeer-Dessert Ruck-Zuck
10 min
Frittata aus dem Egg poacher
35 min
Aprikosen-Slushy
10 min
Avocado-Gurken Salat
20 min
Gemüse-Suppe mit Gnocchi
30 min
Tofu mit Zucchetti-Karotten-Reis
2 godz.
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35 min
Erbsli Kartoffelstock
50 min
Quarkcreme mit weisser Schoggi
1 godz. 10 min