Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g melk
- 70 g basterdsuiker
- 60 g bloem
- 2 eieren
- 2 eierdooiers
- 1 vanillestokje
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 4980 kJ / 1188 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 131 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Tłuszcz nasycony
- 21 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 445 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frangipanetaart
1h 25min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Suikerglazuur
Keine Bewertungen
Karamelpudding
1hod.
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Custard
15min
Bechamelsaus
15min
Vloeibare karamel
25 min
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Soezendeeg
2 Std.
Kruimeldeeg
5 dk