Urządzenia i Akcesoria
Knapperig brood
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
10 porties
Składniki
-
rijstmeel100 g
-
boekweitbloem100 g
-
gemalen lijnzaad meel50 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
zout10 g
-
olijfolie om in te vetten
-
water450 g
-
verse gist10 g
-
psylliumvezels25 g
-
honing15 g
-
aardappelzetmeel om te bestuiven
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
393.9 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
636.3 kJ /
152.1 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
29.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 godz. 20 min
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 godz. 20 min
Avocadosap met dadels
5 min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 min
Napolitaanse Pizza
Brak ocen
Creatief Basisbrood
45 min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 godz. 20 min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Pompoensoep met room
35 min