Urządzenia i Akcesoria
Aalsterse Vlaai
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 porties
Składniki
-
speculoos250 g
-
peperkoek in stukken gesneden (2cm)300 g
-
halfvolle melk900 g
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
bruine suiker of kandijsiroop150 g
-
eieren2
-
kaneel1 tl
-
folie1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
88.9 mg
Białko
7 g
Kalorie
1356.9 kJ /
324.3 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
53.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterraans Rozemarijnbrood
Brak ocen
Pizza met parmaham en walnoten
28 godz.
Waterzooi van Kip
1 godz.
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 min
Chorizo Quiche
2 godz. 30 min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Gehaktballetjes met Groenten
20 min
Mosselen Marinière
Brak ocen
Tomatensoep met Burrata
35 min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 godz.
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 godz.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 godz. 30 min