Sauce à salade au fromage bleu

Sauce à salade au fromage bleu

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
689 g

Składniki

  • citron jus et zeste
    1
  • d'échalotes sèches (échalotes françaises)
    30 g
  • gousse d'ail ou 1 gousse d'ail confit (facultatif) (voir Conseil)
    1
  • de fromage à pâte persillée (bleu) (par ex. Roquefort, Gorgonzola), (160 g + 160 g), plus un supplément pour décorer
    320 g
  • de crème sure
    175 g
  • de mayonnaise
    175 g
  • de sauce Worcestershire
    1 c. à soupe
  • sel selon le goût
  • de poivre noir moulu
    ½ c. à thé
  • de ciboulette fraîche finement hachée
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 15 g

Kalorie 54.3 kcal / 227.4 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 5.3 g
Węglowodany 0.6 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 88.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...