Bife com manteiga de ervas

Bife com manteiga de ervas

5.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
2 porção

Składniki

  • salsinha fresca só as folhas
    ½ colher de sopa
  • tomilho só as folhas
    ¼ colher de sopa
  • orégãos secos
    ½ colher de chá
  • dente de alho
    1
  • manteiga com sal à temperatura ambiente
    30 grama
  • tornedó (180-200 g cada aprox., 3 cm grossura)
    2
  • sal
    ½ colher de chá
  • pimenta, moída
    ¼ colher de chá
  • louro, folha, seco
    2
  • água
    1850 grama
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    30 grama
    1 colher de chá ácido ascórbico em pó, (vitamina C em pó)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porção

Białko 43 g
Kalorie 1415.5 kJ / 1753 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...