Porridge à la banane et au miel

Porridge à la banane et au miel

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
3 portions

Składniki

  • de flocons d'avoine
    160 g
  • de sel
    1 pincée
  • de lait d'amande
    650 g
  • d'amandes, entières, décortiquées
    35 g
  • de graines de pavot
    1 c. à soupe
  • de graines de chia
    1 c. à soupe
  • de miel
    3 c. à café
  • bananes mûres, en tranches
    2
  • cannelle, moulue pour saupoudrer

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 425.3 kcal / 1779.5 kJ
Białko 14.8 g
Tłuszcz 14.6 g
Węglowodany 64.5 g
Błonnik 12.4 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 206.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...