Urządzenia i Akcesoria
Porridge à la banane et au miel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
3 portions
Składniki
-
160 g de flocons d'avoine
-
1 pincée de sel
-
650 g de lait d'amande
-
35 g d'amandes, entières, décortiquées
-
1 c. à soupe de graines de pavot
-
1 c. à soupe de graines de chia
-
3 c. à café de miel
-
2 bananes mûres, en tranches
-
cannelle, moulue pour saupoudrer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
206.5 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
1779.5 kJ /
425.3 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
12.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Petit déjeuner rapide
5 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Porridge aux fruits et à la cannelle
15 dk
Crêpes aux légumes
20 dk
Wraps Tikka Masala
40 dk
Café latte glacé zéro sucre
5 dk
Guacamole
1sa
Mojito aux baies sans alcool
10 dk
Pain à la patate douce et à la banane
2sa
Smoothie vert
10 dk
Sirop chai
35 dk
Smoothie A-C-E
5 dk
Galettes de légumes multicolores
20 dk
Carbonara végétarienne
30 dk