Porridge à la banane et au miel

Porridge à la banane et au miel

4.7 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
3 portions

Składniki

  • 160 g de flocons d'avoine
  • 1 pincée de sel
  • 650 g de lait d'amande
  • 35 g d'amandes, entières, décortiquées
  • 1 c. à soupe de graines de pavot
  • 1 c. à soupe de graines de chia
  • 3 c. à café de miel
  • 2 bananes mûres, en tranches
  • cannelle, moulue pour saupoudrer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 206.5 mg
Białko 14.8 g
Kalorie 1779.5 kJ / 425.3 kcal
Tłuszcz 14.6 g
Błonnik 12.4 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 64.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...