
Urządzenia i Akcesoria
Porridge à la banane et au miel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
3 portions
Składniki
-
de flocons d'avoine160 g
-
de sel1 pincée
-
de lait d'amande650 g
-
d'amandes, entières, décortiquées35 g
-
de graines de pavot1 c. à soupe
-
de graines de chia1 c. à soupe
-
de miel3 c. à café
-
bananes mûres, en tranches2
-
cannelle, moulue pour saupoudrer
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
425.3 kcal /
1779.5 kJ
Białko
14.8 g
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
64.5 g
Błonnik
12.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
206.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Petit déjeuner rapide
5 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria