Bezglutenowe ciastka z kawałkami czekolady

3.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
10 sztuk

Składniki

  • 130 g mąki ryżowej (patrz wskazówka)
  • 35 g cukru
  • 50 g masła pokrojonego na kawałki
  • 1 jajko
  • ¼ łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
  • 50 g groszków z gorzkiej czekolady
    50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, grubo posiekanej

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Sód 19 mg
Białko 2 g
Kalorie 566.4 kJ / 135.4 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 16.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...