Bezglutenowe ciastka z kawałkami czekolady

4.9 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
30 sztuk

Składniki

  • 380 g mąki ryżowej (patrz wskazówka)
  • 110 g cukru
  • 150 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
  • 3 jajka
  • ¾ łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
  • 150 g groszków z gorzkiej czekolady
    150 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, grubo posiekanej

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Sód 19 mg
Białko 1.9 g
Kalorie 564 kJ / 134.8 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 16.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...