Urządzenia i Akcesoria
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 pieces
Składniki
-
onion quartered40 g
-
rapeseed oil plus extra for frying15 g
-
white bread, slightly stale25 g
-
milk25 g
-
medium egg1
-
pork meat pieces, sinew free (e.g. shoulder), cut into 3 cm pieces, slightly frozen (see tip)250 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried marjoram¼ - ½ tsp
-
mustard½ tsp
-
panko breadcrumbs for coating (approx. 30 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
231.9 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
932.9 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bento with Pandas
1 godz.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 min
Potato Pancakes
45 min
Pierogi with Meat
1 godz.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Faworki (crostoli)
2 godz.
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1 godz. 45 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.