Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces300 g
-
parsnips, cut in piecesparsley root cut in pieces200 g
-
celery cut in pieces100 g
-
potatoes cut in pieces300 g
-
water500 g
-
medium eggs4
-
apples cored, quartered180 g
-
pickled gherkins cut into pieces (3 cm)300 g
-
leeks white part only, sliced (2 mm)70 g
-
mayonnaise (see tip)300 - 400 g
-
green peas, canned drained (approx. 240 g)1 tin
-
mustard1 tsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ - ½ tsp
-
horseradish relish1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1225.5 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1950.7 kJ /
466.2 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
24.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic Turkey Stew
45 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Pierogi with Meat
1 godz.
Strawberry Mojito with a Ginger and Mint Syrup
1 godz.
Chai latte ice cream
15 godz.
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 godz. 30 min
Noodle soup
35 min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min