Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
TM5 TM6

Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers

4.3 (6 ocen)

Składniki

  • 12 slices bacon
  • 120 g roasted red peppers, preserved, drained, sliced (5 mm)
  • 6 pitted black olives, halved (opcjonalnie)
  • 6 medium eggs
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 500 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
877 kJ / 210 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy