Urządzenia i Akcesoria
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
bacon12 slices
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced (5 mm)120 g
-
pitted black olives (opcjonalnie) halved6
-
medium eggs6
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
877 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Mussels with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Galapagos Mocktail
10 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Roses with Love
10 min
Skin glow detox juice
10 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Salt Cod Fritters
45 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Bulgur and Salmon Rolls
1 godz. 20 min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 godz. 45 min