Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers

Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers

4.4 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • bacon
    12 slices
  • roasted red peppers, preserved drained, sliced (5 mm)
    120 g
  • pitted black olives (opcjonalnie) halved
    6
  • medium eggs
    6
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • water
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 210 kcal / 877 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...