Pierogi with Meat
TM6 TM5

Pierogi with Meat

4.4 ( 16 ocen )

Składniki

Filling

  • 100 g onion quartered
  • 20 g rapeseed oil
  • 320 - 350 g beef meat cooked, cut in pieces (see tip)
  • 40 - 50 g carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ¼ - ½ tsp dried marjoram

Pierogi

  • 250 g water plus extra for cooking the pierogi
  • 1 medium egg
  • 20 g rapeseed oil
  • 560 g plain flour plus extra for dusting
  • 1 pinch fine sea salt for cooking pierogi
  • water for cooking pierogi
  • fine sea salt for cooking pierogi

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
479 kcal / 2006 kJ
Białko
20.3 g
Tłuszcz
12.1 g
Węglowodany
74.3 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy