
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filling
- 100 g onion quartered
- 20 g rapeseed oil
- 320 - 350 g beef meat cooked, cut in pieces (see tip)
- 40 - 50 g carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ - ½ tsp dried marjoram
Pierogi
- 250 g water plus extra for cooking the pierogi
- 1 medium egg
- 20 g rapeseed oil
- 560 g plain flour plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt for cooking pierogi
- water for cooking pierogi
- fine sea salt for cooking pierogi
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 479 kcal / 2006 kJ
- Białko
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Węglowodany
- 74.3 g
- Błonnik
- 3.1 g