Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
apples unpeeled, stems removed, ends trimmed, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
beetroots cut in pieces that fit through feeder tube300 g
-
lemon juice15 g
-
olive oil40 g
-
mustard15 g
-
balsamic vinegar25 g
-
whipping cream15 g
-
lemon juice½ tbsp
-
maple syrup1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinch
-
garlic powder1 pinch
-
walnuts coarsely chopped30 g
-
soft goat's cheese cut in pieces (2 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
568.9 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1382.7 kJ /
330.5 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Date and Nut Balls
20 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Authentic Pad Thai
40 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Pad Thai
45 min
Tropical Smoothie
5 min
Strawberry protein milkshake
10 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Breakfast burritos
45 min
Quick strawberry dessert
5 min
High protein peanut banana shake
5 min