Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Flatbread
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
776 mg
Białko
15 g
Kalorie
2273 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Green Shakshukas
Brak ocen
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
35 min
Crunchy Potato Sticks
25 min
Veggie Pulp Crackers
11 godz. 30 min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM5)
30 min
Crunchy Potato Sticks (TM5)
Brak ocen
Soft Fresh Cheese
15 godz. 20 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Non-alcoholic Christmas Punch
10 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2 godz.