Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Flatbread
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
776 mg
Białko
15 g
Kalorie
2273 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese Bread (Pão de água)
2 godz. 45 min
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1 godz. 45 min
Vegetarian Pizza (TM6)
Brak ocen
Mini Mushroom Galettes
1 godz. 45 min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 godz. 15 min
Blueberry Yoghurt
13 godz.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Festive Camembert Wreath
1 godz. 50 min
Festive camembert wreath
1 godz. 50 min