Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Flatbread
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
776 mg
Białko
15 g
Kalorie
2273 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
Brak ocen
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Stir-fry Chayote
25 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Brak ocen
Orange and Pear Pavlova
5 godz.
Oven Baked Vegetable Crisps
1 godz. 45 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Chocolate Easter egg
1 godz. 20 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min