Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
776 mg
Białko
15 g
Kalorie
2273 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garden Green Crêpes
1 godz. 15 min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 godz. 40 min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1 godz. 45 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Hamantaschen
1 godz. 55 min
Marinated peppers
55 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Canadian Strawberry Shortcake
30 min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17 godz. 20 min
Matcha Yoghurt with Simple Granola and Grapefruit
25 min
Dirt and Worms Chocolate Ice Cream
6 godz. 20 min
Molasses Gingerbread Cookies
40 min