Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
776 mg
Białko
15 g
Kalorie
2273 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto Star Bread
2 Std. 50 Min
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Cardamom And Lime Syrup Cake
1 Std. 35 Min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3 Std. 40 Min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Mini Mushroom Galettes
1 Std. 45 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Panforte
1 Std. 30 Min
Sumac and Quinoa Lavosh
2 Std.
Asparagus and Hollandaise Tart
40 Min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2 Std. 15 Min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 Std. 20 Min