Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)

Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • floury potatoes medium sized, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
    500 - 600 g
  • yellow onions cut in halves
    120 g
  • olive oil plus 5 tbsp for frying
    40 g
  • eggs
    6
  • salt adjust to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 296.3 kcal / 1239.6 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 21.3 g
Węglowodany 18.4 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 317.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...