
Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
floury potatoes medium sized, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 - 600 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
olive oil plus 5 tbsp for frying40 g
-
eggs6
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
296.3 kcal /
1239.6 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
21.3 g
Węglowodany
18.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
317.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy