Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
floury potatoes medium sized, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 - 600 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
olive oil plus 5 tbsp for frying40 g
-
eggs6
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
317.1 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vegetable Stock Paste
Brak ocen
Mayonnaise
5 min
Cheesy Spiralized Potato Pancakes
40 min
Orange Creamsicle Whip
10 min
Fresh Orange Juice
5 min
Jamaican carrot juice
15 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Spiked Hot Chocolate
15 min
Lafun (Amala)
10 min
Ube ice cream
12 godz. 10 min
High protein peanut banana shake
5 min