Urządzenia i Akcesoria
Koshari stew
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice130 g
-
red lentils60 g
-
water1100 g
-
onions cut into quarters100 g
-
garlic cloves4
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
vinegar1 tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground cumin½ tsp
-
dried chilli flakes adjust to taste½ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
short dried pasta (e.g. elbow macaroni)80 g
-
50 g canned chickpeas, rinsed (weight after draining)cooked chickpeas (opcjonalnie) rinsed (weight after draining)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
10.1 g
Kalorie
1330 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Węglowodany
55.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Za'atar bread rolls
2 godz.
Vegetable harrira soup
45 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Falafel
1 godz. 25 min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 godz.
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Roasted Vegetable Pizza
1 godz. 20 min