Urządzenia i Akcesoria
Koshari stew
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice130 g
-
red lentils60 g
-
water1100 g
-
onions cut into quarters100 g
-
garlic cloves4
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
vinegar1 tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground cumin½ tsp
-
dried chilli flakes adjust to taste½ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
short dried pasta (e.g. elbow macaroni)80 g
-
50 g canned chickpeas, rinsed (weight after draining)cooked chickpeas (opcjonalnie) rinsed (weight after draining)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
10.1 g
Kalorie
1330 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Węglowodany
55.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baklava Cheesecake
Brak ocen
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 godz.
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Fatayer with cheese and mint
1 godz. 5 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Paneer
4 godz. 30 min
Speedy Bassara
25 min
Falafel
25 godz. 30 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Moroccan chicken and couscous
45 min