Urządzenia i Akcesoria
Japanese Ramen Noodle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
pork belly400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (or shoyu)60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
dried ramen noodles375 g
-
fresh baby spinach100 g
-
chicken broth750 g
-
black rice vinegar1 tsp
-
fresh ginger sliced (3 mm)2 slices
-
hot paprika powder½ tsp
-
eggs2
-
nori sheets (9 cm x 3.5 cm)12
-
canned sweetcorn kernels4 tbsp
-
spring onions thinly sliced, for garnishing2
-
toasted sesame seeds for garnishing2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2966.6 mg
Białko
29.9 g
Kalorie
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Tłuszcz
77.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
28.8 g
Węglowodany
69.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Date and Oat Drink
20 min
Baked Pork Loin with Rice
1 godz. 20 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Lasagna Bolognese
3 godz.
Pad Thai
45 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Melon and cucumber sour mocktail
15 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Embotido
Brak ocen
Thai Red Chicken Curry and Rice
40 min