Urządzenia i Akcesoria
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Mint Vinaigrette
-
extra virgin olive oil85 g
-
lemon juice30 g
-
mint leave, fresh30 g
-
honey2 tbsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 pinch
Citrus Salad
-
arugula285 g
-
feta cheese crumbled, to taste115 g
-
pistachio nut, shelled, unsalted, peeled shelled115 g
-
pomegranate seed60 g
-
oranges peeled (e.g. Cara cara, blood orange, navel or any combination)3
-
grapefruit, any type peeled1
-
mint leave, fresh thinly sliced10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
875.8 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
2337.8 kJ /
558.7 kcal
Tłuszcz
41.2 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Faworki (crostoli)
2 godz.
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Date and Oat Drink
20 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Green Goddess Salad
10 min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 godz. 40 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30 min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40 min
Camembert with Cranberries and Almonds
30 min
Vegan burgers
45 min