
Urządzenia i Akcesoria
莓果鴨胸和鴨油馬鈴薯
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
帶皮鴨胸1 個
-
鹽¾ 茶匙
-
黑胡椒粉3 小撮
-
水250 克
-
馬鈴薯 ,切厚片或切塊300 克
-
紅冰糖10 克
-
冷凍綜合莓果80 克
-
鹽1 小撮
-
青花筍 ,約 4 支,用削皮刀削除外皮,(詳見要訣)100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
277.9 kcal /
1162.9 kJ
Białko
21.2 g
Tłuszcz
4.1 g
Węglowodany
40.5 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
1025 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

愛的餐桌
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan