莓果鴨胸和鴨油馬鈴薯

莓果鴨胸和鴨油馬鈴薯

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 帶皮鴨胸
    1 個
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    3 小撮
  • 250 克
  • 馬鈴薯 ,切厚片或切塊
    300 克
  • 紅冰糖
    10 克
  • 冷凍綜合莓果
    80 克
  • 1 小撮
  • 青花筍 ,約 4 支,用削皮刀削除外皮,(詳見要訣)
    100 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 277.9 kcal / 1162.9 kJ
Białko 21.2 g
Tłuszcz 4.1 g
Węglowodany 40.5 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 1025 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...