Confierte Entenkeulen

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Gänseschmalz
    1200 g
    1200 g Schweineschmalz
  • Zimtstange
    1
  • Orangenschale (ca. 1 x 4 cm), unbehandelt
    2 - 4 Streifen
  • Lorbeerblatt
    1
  • frische Thymianblättchen
    2 TL
    1 TL Thymian, getrocknet
  • Pfefferkörner, bunt
    10
  • Knoblauchzehen in Scheiben (5 mm)
    2
  • Entenkeulen, mit Haut und Knochen (3 Stk., à 350 g)
    1050 g
  • Salz
    1 EL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1912 mg
Białko 30.4 g
Kalorie 5032.6 kJ / 1202.8 kcal
Tłuszcz 118.2 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 38.8 g
Węglowodany 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...