Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin

Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • butternut squash ends trimmed, peeled deseeded, trimmed in a circular shape that fit the feeder tube
    800 g
  • garlic cloves
    2
  • shallots cut in pieces
    60 g
  • unsalted butter in pieces, plus extra to grease
    60 g
  • sesame oil
    10 g
  • gochujang (Korean chilli paste)
    60 g
  • light soy sauce
    20 g
  • salt
    1 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • mozzarella cheese grated
    400 g
    cheddar cheese, grated

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1082.2 mg
Białko 23.9 g
Kalorie 997.9 kJ / 238.5 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 22.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...