Bacalhau com manteiga de citrinos

Bacalhau com manteiga de citrinos

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 doses

Składniki

  • laranja
    1
  • limão
    1
  • água
    700 g
  • batata cortada em pedaços
    400 g
  • curgete cortada em fatias (5 mm aprox.)
    400 g
  • postas de bacalhau demolhado (120-200 g cada unid. aprox.)
    4
    4 filetes de bacalhau fresco s/ pele, (120-200 g cada unid. aprox.)
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    80 g
  • erva-doce
    1 c. chá de
    1 c. chá de sementes de funcho secas
  • salsa só as folhas
    3 pés de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 511.9 kcal / 2141.7 kJ
Białko 54.6 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 31.6 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Sód 5940.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...