Conchiglie ai sapori mediterranei

4.7 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 spicchi di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di olive verdi denocciolate
  • 120 g di fette di pane a pezzi
  • 20 g di acciughe sott'olio
  • 30 g di burro a pezzi
  • 320 g di pasta secca tipo conchiglie
  • 1 limone solo la scorza finemente grattugiata

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 898.5 mg
Białko 15.2 g
Kalorie 2372.5 kJ / 567.1 kcal
Tłuszcz 23.4 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 74.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...