Linguine aux moules, ail et brocoli

Linguine aux moules, ail et brocoli

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • oignon pelé et émincé
    1
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de vin blanc sec
    100 g
  • de romarin frais
    2 branches
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées type moules de bouchot
    2000 g
  • gousses d'ail pelées et dégermées
    4
  • d'eau
    1500 g
  • de gros sel
    1 c. à café bombée
  • de brocoli, détaillé en bouquets et en petits morceaux
    300 g
  • de pâtes sèches type linguine
    350 g
  • de beurre froid, coupé en cubes de 2 cm de côté
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 355 kcal / 1487 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie