Spaghetti aux anchois et huile piquante

Spaghetti aux anchois et huile piquante

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    100 g
  • de persil frais équeutés, et quelques feuilles pour la finition
    4 - 5 brins
  • gousses d'ail
    2 - 3
  • de piment en poudre
    2 - 3 pincées
  • d'huile d'olive
    80 g
  • de chapelure
    150 g
  • filets d'anchois à l'huile égouttés
    5 - 6
  • d'eau
    1200 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de pâtes sèches, type spaghetti
    350 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 764.2 kcal / 3197.2 kJ
Białko 27.2 g
Tłuszcz 30.2 g
Węglowodany 94.2 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Sód 1423.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...