Jambon de poulet aux herbes de Provence

Jambon de poulet aux herbes de Provence

3.5 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 parts

Składniki

  • 600 g d'escalopes de poulet, sans peau en morceaux
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 3 c. à soupe de jus de citron
  • 2 c. à café de moutarde
  • 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • 4 pincées de piment d'Espelette (opcjonalnie)
  • 1 c. à café de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 1000 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 458.5 mg
Białko 22.6 g
Kalorie 850.8 kJ / 203.3 kcal
Tłuszcz 11.6 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...