Jambon de poulet aux herbes de Provence

Jambon de poulet aux herbes de Provence

3.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 parts

Składniki

  • d'escalopes de poulet, sans peau en morceaux
    600 g
  • d'huile d'olive et un peu pour huiler
    4 c. à soupe
  • de jus de citron
    3 c. à soupe
  • de moutarde
    2 c. à café
  • d'herbes de Provence déshydratées
    2 c. à café
  • de piment d'Espelette (opcjonalnie)
    4 pincées
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • d'eau
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 203.3 kcal / 850.8 kJ
Białko 22.6 g
Tłuszcz 11.6 g
Węglowodany 0.9 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 458.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...