Pulpo asado con ñoquis y pimientos en mojo verde

3.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
4 raciones

Składniki

Mojo verde
  • dientes de ajo
    2
  • de hojas de cilantro fresco
    20 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva
    150 g
  • de vinagre
    15 g
Pulpo
  • de agua
    1000 - 1200 g
  • hoja de laurel seca
    1
  • de cebolla
    50 g
  • de pulpo congelado crudo (descongelado)
    800 - 1200 g
  • de ñoquis
    500 g
  • de pimiento amarillo en tiras (1 cm)
    200 g
  • de pimiento rojo en tiras (1 cm)
    300 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 847 kcal / 3546 kJ
Białko 42.2 g
Tłuszcz 50.2 g
Węglowodany 59.3 g
Błonnik 10.1 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Sód 1363.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...