Mejillones a la marinera

4.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • de aceite de oliva
    20 g
  • de puerro (parte blanca, en rodajas de 1 cm)
    170 - 200 g
  • de vino blanco seco
    250 g
  • de agua
    200 g
  • hoja de laurel seca
    1
  • de tomillo fresco sólo hojas
    2 ramitas
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos
  • de mejillones frescos limpios
    800 - 1000 g
  • perejil fresco picado, para decorar
  • limón cortado en cuartos, para servir

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 318.4 kcal / 1332 kJ
Białko 27.6 g
Tłuszcz 10.1 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 949.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...