Caldero del Mar Menor

4.7 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 7 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
  • 6 - 8 dientes de ajo
  • 150 g de aceite de oliva
  • 150 g de tomate triturado
  • 500 g de morralla (pescado de roca), en trozos
  • 1300 g de agua
  • 300 g de arroz bomba
  • 1 - 2 cucharaditas de sal (y algo más para la dorada)
  • 1 dorada o lecha, mújol o magre, de aprox. 600 g (limpia y sin cabeza)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1523.5 mg
Białko 191.5 g
Kalorie 7901 kJ / 1888 kcal
Tłuszcz 85.6 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 13.8 g
Węglowodany 61.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...