Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco en cocción lenta

Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco en cocción lenta

4.1 137 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 raciones

Składniki

  • 60 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en octavos
    200 g de cebolla roja, en octavos
  • 1000 g de carrilleras de ternera en trozos de 4-5 cm
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • 330 g de cerveza negra
Arroz blanco
  • 1 diente de ajo
  • 40 g de aceite de oliva
  • 800 g de agua
  • 400 g de arroz de grano redondo
  • 1 cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 600.6 mg
Białko 85 g
Kalorie 3965 kJ / 948 kcal
Tłuszcz 32.1 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Węglowodany 80 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...