Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)

Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)

4.1 132 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 raciones

Składniki

  • de aceite de oliva
    60 g
  • de cebolla en octavos
    200 g
    200 g de cebolla roja, en octavos
  • de carrilleras de ternera en trozos de 4-5 cm
    1000 g
  • pastilla de caldo de carne
    1
  • de cerveza negra
    330 g
Arroz blanco
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de agua
    800 g
  • de arroz de grano redondo
    400 g
  • de sal
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 948 kcal / 3965 kJ
Białko 85 g
Tłuszcz 32.1 g
Węglowodany 80 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Sód 600.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...