Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • egg whites from medium eggs
    3
  • caster sugar
    190 g
  • cornflour
    25 g
  • whole milk
    700 g
  • rose water
    30 g
  • white chocolate small pieces or callets
    100 g
  • liquid caramel for garnishing
  • edible rose petals for garnishing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 345 kcal / 1443.6 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 12.6 g
Węglowodany 49.9 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Sód 112.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...