Urządzenia i Akcesoria
Pears in Orange Syrup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 portions
Składniki
-
orange finely grated zest only1
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges)240 g
-
sparkling mineral water120 g
-
Marsala wine, sweet or dry60 g
-
½ tsp ground cinnamoncinnamon stick1
-
pears approx. 3 large pears, peeled, halved, core removed600 g
-
caster sugar60 g
-
vanilla ice cream for serving (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
90.1 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
85.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Lemonade
5 min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10 godz. 30 min
Frozen Yoghurt Bark
6 godz. 10 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM5)
15 min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 godz. 10 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min