Urządzenia i Akcesoria
Meatballs - Keftedes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
onions quartered140 g
-
floury potatoes peeled, cut in sixths700 g
-
medium eggs3
-
olive oil2 Tbsp
-
white vinegar1 Tbsp
-
fresh parsley leaves only25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried mint (opcjonalnie)1 tsp
-
breadcrumbs50 g
-
mince (pork, chicken or mixed meats)1000 g
-
frying oil (eg. Vegetable oil)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1396 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Crust Salami Pizza
1 godz. 50 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Pizza Dough
1 godz.
American-style Pancakes
40 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 godz. 45 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Crêpes Suzette
35 min