Urządzenia i Akcesoria
Ravioli Broth with Beef
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
300 g chicken breast fillet, sliced (approx. 2 mm)beef fillet steak sliced (approx. 2 mm)300 g
-
red onions sliced (1 cm)120 g
-
garlic cloves finely sliced2
-
olive oil30 g
-
water800 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 tsp
-
fresh cheese-filled ravioli500 - 600 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
612.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
2775.1 kJ /
663.3 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
67.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Soy Dressing
5 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Caribbean Wraps
50 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min