Urządzenia i Akcesoria
Ravioli Broth with Beef
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
300 g chicken breast fillet, sliced (approx. 2 mm)beef fillet steak sliced (approx. 2 mm)300 g
-
red onions sliced (1 cm)120 g
-
garlic cloves finely sliced2
-
olive oil30 g
-
water800 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 tsp
-
fresh cheese-filled ravioli500 - 600 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
612.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
2775.1 kJ /
663.3 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
67.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Brak ocen
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min