Ravioli Broth with Beef

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • beef fillet steak sliced (approx. 2 mm)
    300 g
    300 g chicken breast fillet, sliced (approx. 2 mm)
  • red onions sliced (1 cm)
    120 g
  • garlic cloves finely sliced
    2
  • olive oil
    30 g
  • water
    800 g
  • chicken stock paste, homemade
    1 tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • fresh cheese-filled ravioli
    500 - 600 g
  • fresh parsley chopped, for garnishing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 663.3 kcal / 2775.1 kJ
Białko 33.9 g
Tłuszcz 28.1 g
Węglowodany 67.9 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 612.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...