Urządzenia i Akcesoria
Ravioli Broth with Beef
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
300 g chicken breast fillet, sliced (approx. 2 mm)beef fillet steak sliced (approx. 2 mm)300 g
-
red onions sliced (1 cm)120 g
-
garlic cloves finely sliced2
-
olive oil30 g
-
water800 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 tsp
-
fresh cheese-filled ravioli500 - 600 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
612.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
2775.1 kJ /
663.3 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
67.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Big Mac Style Wraps
40 min
KL Hokkien Noodles
35 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Courgetti Carbonara
40 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min