Urządzenia i Akcesoria
Crunchy Potato Sticks
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), cut in pieces that fit in feeder200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
76.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
610.1 kJ /
145.8 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3 godz.
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
White Bread
3 godz.
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 godz. 10 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Pink Lemonade
30 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min