Urządzenia i Akcesoria
Crunchy Potato Sticks
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), cut in pieces that fit in feeder200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
76.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
610.1 kJ /
145.8 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Sicilian Prawn Salad
Brak ocen
Stout Beer Ice Cream Float
Brak ocen
Potato and Rosemary Flatbread
1 godz.
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min
Tropical Mimosa
5 min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45 min
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Hot Chocolate Bombs
1 godz.
Chocolate Guinness® Cake
2 godz. 5 min