Urządzenia i Akcesoria
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
white wine100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
water plus extra for soaking1900 g
-
savoy cabbage1
-
fine sea salt3 tsp
-
fresh parsley cut in pieces5 sprigs
-
onion quartered50 g
-
panko breadcrumbs40 g
-
pork mince400 g
-
medium egg1
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
olive oil20 g
-
leeks cut in slices (1 cm)200 g
-
diced, cooked ham100 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
whipping cream100 g
-
raisins (opcjonalnie)30 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
basmati rice180 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
844.8 kcal /
3534.8 kJ
Białko
35.2 g
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
66 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Sód
2390.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Medicine Ball Tea
20 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Vanilla Puff Slice
7 godz. 20 min
Pickled Onions (TM5)
Brak ocen
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Christmas Quesadillas
55 min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35 min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Chicken and refried bean burrito
45 min