Urządzenia i Akcesoria
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
white wine100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
water plus extra for soaking1900 g
-
savoy cabbage1
-
fine sea salt3 tsp
-
fresh parsley cut in pieces5 sprigs
-
onion quartered50 g
-
panko breadcrumbs40 g
-
pork mince400 g
-
medium egg1
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
olive oil20 g
-
leeks cut in slices (1 cm)200 g
-
diced, cooked ham100 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
whipping cream100 g
-
raisins (opcjonalnie)30 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
basmati rice180 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
844.8 kcal /
3534.8 kJ
Białko
35.2 g
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
66 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Sód
2390.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
1 h 20 min
1 h 50 min
55 min
30 min
40 min
2 h 50 min
1 h 5 min
1 h 30 min
45 min
30 min
50 min
1 h 50 min