Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions, halved, sliced (1 cm)
- 800 g pork shoulder, boneless, in one piece
- 500 g barbecue sauce
- 150 g water
- 200 g cola
- 400 g beef jus
- 1 garlic clove, lightly crushed
- 1 sprig fresh rosemary
- ½ tsp smoked salt
- 6 burger buns
- 12 leaves iceberg lettuce
- 120 g tomato ketchup
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20 min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 Std.
Béarnaise sauce
15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Chicken stock paste
45min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Spaghetti Carbonara
40min
Spicy Pulled Beef
8óra 10p
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 Std. 50 Min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min