Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio di semi di mais + q.b.
- 3 uova
- 125 g di yogurt bianco
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 300 g di uva, gli acini a metà e senza semi
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1009.1 kJ / 241.2 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 8.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 158.4 mg
Alternatywne przepisy
Torta soffice alle albicocche
1 Std.
Torta di mandorle e pistacchi
1 Std.
Plumcake all'arancia
1 Std.
Plumcake marmorizzato cocco e ricotta
2h
Torta coi becchi
Brak ocen
Pane agli spinaci
3 Std.
Plumcake al mascarpone
2h
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Torta ricotta e cocco
1 Std.
Pane intrecciato timo e limone
4h
Torta soffice alle fragole
2h
Torta di zucca, cannella e cioccolato
1 Std. 20 Min