Panada sarda di salsiccia e patate
TM6

Panada sarda di salsiccia e patate

5.0 (3 oceny)

Składniki

Impasto

  • 1260 g di acqua
  • 70 g di strutto
  • 500 g di farina di semola di grano duro
  • 10 g di sale

Ripieno

  • 500 g di patate, pelate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 5 pomodori secchi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 500 g di salsiccia di maiale fresca, a pezzi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
4632.9 kJ / 1107.3 kcal
Białko
34.6 g
Węglowodany
118.8 g
Tłuszcz
58.8 g
Tłuszcz nasycony
18.1 g
Błonnik
20 g
Sód
2223.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy