Crepes con peperoni, salame e mozzarella

Crepes con peperoni, salame e mozzarella

3.8 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • di latte
    500 g
  • di farina
    240 g
  • uova
    3
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di peperoni rossi o misti, a fette (0,5 cm x 5 cm)
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di burro
    20 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    50 g
  • di salame napoletano fette sottili
    300 g
  • di mozzarella per pizza grattugiata
    300 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 775.8 kcal / 3245.9 kJ
Białko 37.1 g
Tłuszcz 45.8 g
Węglowodany 58.7 g
Błonnik 9.5 g
Tłuszcz nasycony 20.6 g
Sód 1433.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...