Pan brioche senza glutine

3.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
12 fette

Składniki

Pre-impasto
  • 180 g di latte
  • 10 g di zucchero
  • 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 20 g di farina di grano saraceno
Impasto
  • 3 uova
  • 380 g di farina senza glutine + q.b.
  • 60 g di zucchero
  • 5 g di sale
  • 2 cucchiai di psillio
  • 100 g di burro a pezzi + q.b.
Terminare la preparazione
  • 1 uovo battuto

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 3.81 g
Kalorie 1050 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 10.14 g
Błonnik 3.76 g
Węglowodany 32.49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...