Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1550 g di acqua
-
5
g di malto d'orzo
lub 5 g di zucchero - 12 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 40 g di strutto
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 290.5 kJ / 69.4 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 1.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 132.1 mg
Alternatywne przepisy
Lingue croccanti
45 min
Crespelle ai funghi
Brak ocen
Pop corn di patate
1h 30 min
Focaccia millebolle
28sa
Grissini al sesamo
2h 30min
Panada sarda di salsiccia e patate
45 min
La colomba perfetta
7h
Cornetto di Matera
4h 30min
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Focaccia
6u.
Focaccia a bastone
5h
Panini al latte e burro
3h 30min