Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 cucchiai di erbe aromatiche miste, fresche, le foglioline lavate e asciugate
- 2 - 3 cucchiaini di sale alle erbe, a seconda dei gusti
- 1 peperone rosso, a pezzi (circa 100 g)
- 400 g di cavolfiore, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di mele
- 2 - 3 cucchiaini di capperi sott'aceto, a seconda dei gusti
- 1 cucchiaino di miele
- 1 scatola di fagioli rossi (peso netto sgocciolato: circa 280 g)
- 1 - 2 pizzichi di pepe, macinato fresco, a seconda dei gusti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1545 kJ / 369 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 167 g
- Błonnik
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di mele e carote
5 Min
Zuppa di arance e zucca
35min
Penne al porro
30 Min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 Min
Chutney di zucca e albicocche
Brak ocen
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10min
Salsa olandese
Brak ocen
Riso al pomodoro one-pot
30 Min
Hummus
5 Min
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Chili vegetariano
Brak ocen
Insalata di couscous
50 min