Brodo di verdure per fondue chinoise

Brodo di verdure per fondue chinoise

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
1000 g

Składniki

  • 80 g di cipolle tagliata in quarti
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 cucchiaio di olio di semi di girasole
  • 600 g di misto di verdure (sedano, carota, cipolla) (ad esempio carote, porri e sedano), a pezzi
  • 1 foglia di alloro secca
  • 1500 g di acqua
  • 60 - 80 g di salsa di soia a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 557.3 mg
Białko 2 g
Kalorie 166.6 kJ / 39.8 kcal
Tłuszcz 1.4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...