Dip di datteri e curry

5.0 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
12 porzioni

Składniki

  • 150 g di datteri denocciolati
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 300 g di formaggio fresco à la Thermomix®, fatto in casa
    300 g di formaggio fresco
  • 200 g di panna acida
  • 2 cucchiaini di curry in polvere
  • ¼ - ½ cucchiaino di sale
  • 1 - 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3 g
Kalorie 667 kJ / 160 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...